25 Temmuz 2009 Cumartesi

Yorumsuz


Başbaşa


Ela ve Eren başbaşa poz verdiler. Eren her zamanki gibi önlüğü ile kameraların karşısına geçerken, Elanın göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı..

Yaşasın özgürlük


Eren dedesinin getirdiği yürüteç ile özgürlüğünü ilan etti. "Artık istediğim yere gidebilirim bu yolların efendisi benim artık" diyen Eren "Çekilin yoldan geliyor Eren amcan" diyerek evin içinde tur attı.

20 Temmuz 2009 Pazartesi

Oyuncak kapmaca

Ela ve Eren yerde oyuncakların arasında zaman geçirmenin keyfine varıyorlar. Bebekler arada oyuncak kapmaca konusunda yarış yapar gibi görünseler de Eren centilmen bir erkek olarak her zaman oyuncağını Ela'ya kaptırıyor.

Emeklemeye başladılar


Ela ve Eren emeklemeye başladılar. Her ne kadar Eren emeklemek yerine yürümeyi tercih ettiğini ve ayakta durmaktan hoşlandığını her fırsatta dile getirse de zemin serin olduğu için arada sürünmenin de iyi gittiğini belirtti.

Ela uf olurken kameralara yakalandı

Ela pazar sabahı yerde oynarken oyuncağının üzerine düştü ve uf oldu. Tepkisini hemen ağlayarak gösteren Ela'ya geçmiş olsun diyoruz.

17 Temmuz 2009 Cuma

2009 yaz plaj modası


Ela ve Eren ikonbebekler 2009 yılınının mayo modasını görkemli bir defile ile tanıttılar.

11 Temmuz 2009 Cumartesi

Daltonlar yastık savaşında

Dalton kardeşler yastık savaşlarına da başladı. Fotoğrafta Joe Ela, Jack Eren'e yastıkla vururken (Bu durumda babaları da Avarel oluyor galiba :))

Ela ve Eren Kahvaltıya Başladılar



Ela ve Eren anne babaları ile birlikte kahvaltı yapıyorlar artık. Bebekler "Biran önce boğazda kahvaltı yapmak istiyoruz. Çok methini duyduk bakalım gerçekten söyledikleri gibi mi ? " dediler.